Categorii
 

Toshiba Machine

 

Toshiba Machine este unul din pricipalii producatori mondiali de Roboti Industriali. Robotii SCARA dela Toshiba sunt probabil cei mai usor de utilizat si programat roboti din lume. Intreaga filosofie TM Robotics se bazeaza pe realizarea de produse fiabile. Avand o experienta de zeci de ani in livrarea si implementarea de Roboti Industriali, si-a castigat un renume si poate fi un furnizor de incredere pentru dvs.

Lucrul cel mai important pentru utilizator este sa foloseasca un robot care este usor de implementat in aplicatii si la fel de usor de utilizat de catre operatori si programatori. Va putem asigura ca intreaga gama de roboti TOSHIBA ofera cele mai eficiente solutii, indiferent de domeniul industrial in care se doresc a fi utilizati. Fara nici un dubiu avem solutia care se potriveste perfect necesitatilor dvs..

Robotii TOSHIBA ofera o mare productivitate, eficienta si avantaje profesionale, imbunatatind astfel procesele de productie din societatea Dvs., precum si nivelul de calitate al produselor realizate.

Totodata Robotii TOSHIBA ofera o serie de solutii versatile, de mare precizie si mare viteza pentru aproape orice aplicatie aveti nevoie.

TM Robotics este probabil singurul producator mondial de roboti ce produce toate tipurile constructive, cel mai des intalnite in aplicatiile de azi, in propria fabrica. Gama TM Robotics cuprinde robotii SCARA (4 axe), cartezieni (2 sau 3 axe) si antropomorfi (6 axe).