Categorii
 

Despre noi

Din cauza pretului, componente industriale, de multe ori sunt alese in functie de valoarea mai mica si nu pentru durabilitatea fara sa se ia in considererea viata utila mai mica.

Uzura pieselor si componentelor dintr-un sistem de productie inseamna uzura companiei. Companiile se pot proteja împotriva uzurii prin examinarea produselor, utilajelor, masinilor si alegerea optima a partenerilor de afaceri. Alegerea optima este alegerea unei componente industriale care sa ofere utilizatorului o perioada mai lunga de timp de acces la tipul de produs din care face parte, cat si eventuala inlocuire a pieselor invechite.

Produse comerciale sunt oferite pentru o piata care in mod obisnuit alege pretul cel mai mic, calitatile produsului fiind o preocupare secundara. In cadrul pietei industriale, presiunea exercitata asupra preturilor de multe ori este temperata de situatia non-negociabila in favoarea fiabilitatatii produselor. Chiar si in cazul in care costul de productie nu este cel mai bun din piata, produsul va ramane totusi competitiv.

Alegerea de componente industriale poate fi intimidanta, daca nu v-ati facut temele. O componenta aleasa in mod gresit s-ar putea traduce intr-o suma considerabila de bani irosita. Pe de alta parte, o componenta inadecvata pusa in functiune ar putea insemna distrugerea echipamentelor, pierderea productiei sau accidentarea angajatilor.

Componentele industriale sunt acum mult mai usor accesibile si mai putin costisitoare decat se considera. Aplicatiile pot avea componentele potrivite, fara manopera inutila. Gama larga de piese industriale de schimb din baza noastra de vanzatori de piese fabricate sau reconditionate, duce la economii semnificative de costuri.

Esti un inginer care recomanda sau achizitioneaza componente, echipamente si materiale, esti implicat in procesul de fabricare, depozitare, manipulare, distributie, productie sau de alte medii industriale? Gasesti aici solutii esentiale pentru ingineri, proiectanti si constructori de masini, din toate industriile.