Categorii
 
Sistem micropercutie portabil - 90x60
 

Descriere

Echipamentele sunt fabricate in Hernani / Spania de o companie cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul marcajului industrial. COUTH ofera solutii de marcare si identificare pentru cele mai exigente industrii si piete.
Furnizor: multitech.ro

  • Adresa: B-dul Brasovului nr. 145, Sacele - Brasov
  • Persoana de contact : Melinda Torok
  • Departament : Marketing
  • Telefon : 0268272300
  • Fax : 0268272425

www.multitech.roDetalii

 

Sistemele COUTH pot marca aproape orice tip de material: metale, materiale plastice, lemn, sticla, etc. Se pot marca atat produse plane cat si convexe, concave sau neregulate.

Echipamentele sunt fabricate in Hernani / Spania de o companie cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul marcajului industrial. COUTH ofera solutii de marcare si identificare pentru cele mai exigente industrii si piete.

Marcarea prin micropercutie este un proces de marcare directa si permanenta folosind un varf de carbura metalica ce oscileaza (loveste materialul), fiind actionat pneumatic sau electric.

Varful se deplaseaza in coordonate X / Y iar prin reglarea frecventei de impact se pot obtine linii continue sau linii formate din puncte - ideale pentru coduri 2D (de exemplu DataMatrix).

Sistemele MC2000 de la COUTH sunt cele mai robuste si calitative echipamente disponibile la nivel mondial. Sistemele sunt dezvoltate pentru a marca cu viteza si acuratete - mai ales cand citirea sau trasabilitatea este esentiala chiar si dupa vopsirea sau galvanizarea pieselor.

Micropercutie - 90x60:
- Sistem portabil, rigid si robust cu zona de marcare mare, dezvoltat special pentru a inscriptiona piese de dimensiuni mari oriunde si in orice pozitie
- Poate marca materiale cu mare acuratete pana la duritatea de 62 HRC
- Un sistem fiabil, puternic cu costuri de intretinere foarte reduse
- Suprafata de marcare: 90x60 mm
- Viteza mare si acuratete
- Capete de marcare: N7, N10, N14 sau N20 (pneumatic) sau S6 (electric)
- Presiune aer: 6 bar
- Lungime cablu: 5 m, alte lungimi disponibile la cerere
- Unitate de control: MC 2000 T2
- Software: MCEdiT2 pentru Windows XP / Vista / 7
- Gama larga de caractere intre 1 si 48 mm
- Posibilitate de marcare logo-uri si coduri DataMatrix

Mai multe detalii pe http://www.multitech.ro


Din aceeasi categorie